Reviews

Reviews

We hebben twee muren late behangen met patroon. Voor aanvang netjes afspraken gemaakt en bekeken wat er moet gebeuren. Heel netjes in de werkzaamheden zowel de klus zelf als de orde en netheid in het huis. Goede en betrouwbare vakman! Aanrader

Client Since 1995

Wanneer je zaken doet met Richard weet je dat je in goede handen bent. Hij heeft onlangs een schilderklus uitgevoerd en het resultaat is bijzonder strak (geschuurd, houtrot problemen opgelost en 2x gespoten). Wat vooral opvalt bij Richard is dat je niet zomaar de zoveelste klus bent. Het contact is persoonlijk en dat geeft vertrouwen. Zijn er onduidelijkheden dan zal hij niet schromen om hier contact over op te nemen. Daarnaast heeft hij de werkzaamheden, zoals afgesproken, uitgevoerd binnen budget en tijd.

Client Since 1995

De deuren en kozijnen zijn weer mooi geworden dankzij Richard. Het is fijn dat hij meedenkt en netjes werkt. Zal Richard zeker vragen bij een volgende klus!

Client Since 1995

Richard heeft binnenshuis de kozijnen, deurposten, deuren en de trap gespoten. Het resultaat mag er zijn! Zeer strak in de lak. Richard werkt zeer netjes en ruimt achteraf alles keurig op. Hiernaast is de schouw geschilderd met een verdiepend effect. Het resultaat is schitterend en de schouw is nu een eyecatcher in de woonkamer. Het eerste wat de bezoekers zien als ze binnenkomen is de schouw. Ook heeft Richard de muren en het plafond in de gang gesausd. We zijn tevreden met het strakke eindresultaat en bevelen deze vakman zeer zeker aan!