Over mij

Over mij

De basis bepaalt het eindresultaat. Ik zorg voor die solide basis.

 

Mijn naam is Richard Luchtenburg. Ik ben sinds 2018 werkzaam in het prachtige Zeeland als schilder. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met schilderwerk, door diverse klussen jaarlijks uit te voeren. In 2014 ben ik aan het werk gegaan als zelfstandig schilder. Dit combineerde ik toen nog met mijn baan als verpleegkundige.  Vanaf 2021 ben ik volledig werkzaam als schilder.

Mijn werkzaamheden zijn

  • Grondige houtrotreparaties.
  • Woningen buiten schilderen in 3 laags verfopbouw systeem. Hierdoor heeft u een langer glansbehoud.
  • Spuitwerkzaamheden (binnen en buiten). Spuiten van wanden, plafonds, kozijnen, deuren, kasten, hout, staal, kunststof.
  • Renovlies behang aanbrengen en wanden egaliseren.
  • Decoratief schilderwerk (betoncire immitatie) en werken met Italiaanse muurafwerkingen.
  • Leemstuc.
  • Projectbegeleiding/ advies.

Werkwijze

Ik kom graag eerst bij u langs voor een kennismaking en om de verfklus te kunnen opnemen. Hierin bespreken we uw wensen. Na dit gesprek zal ik een advies geven ten aanzien van het uitvoeren van werkzaamheden. Ik geef hierbij altijd een uitgebreide offerte.

Met name voor de inrichting van de binnenzijde van een woning kan ik hierin een ruim aanbod aanbieden van materialen. Mijn samenwerkingspartners zijn www.dingemansevdploeg.nl en www.eco-bouwmaterialen.nl. Daarnaast werk ik ook af en toe met andere zelfstandigen samen. Hierbij houd ik zelf altijd de regie bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Ecologisch

Duurzaamheid vind ik een belangrijk thema. Ik lever hier graag een bijdrage aan. Indien dit de wens is, werk ik zo mogelijk met EU-ecolabel verfproducten.(https://www.europeesecolabel.nl/28/home.html)

 

Een mooi voorbeeld hiervan is een project van 25 woningen waar ik bij betrokken ben en waarin ecologie zeer belangrijk is. Alle kozijnen van deze woningen zijn door mij met ecologische verf gespoten en veel woningen zijn door mij voorzien van leemstuc i.p.v. traditionele stuc.  (www.dewoongaard.info).

Kwaliteit en Maatwerk

Kwaliteit van het afgeleverde werk is voor mij erg belangrijk.
Kwaliteit
betekent voor mij:
– Werken met professionele apparatuur en afzuiging.
– Schoon en netjes werken (zorgen voor vloerafdekking indien nodig).
– Producten; hierin werk ik met een breed assortiment aan producten ( trimetal, wijzonol,   tollens, dry-flex van care repair, Irurena, tierafino leem en finish afwerkingen.
– Afvoeren van afval.

.Maatwerk betekent voor mij:
– Overzichtelijke offertes.
– Afstemming met u als klant als ook met aannemer, architect, binnenhuisarchitect indien wenselijk.
– Zorgen voor een professionele oplevering.
– Verfadvies op maat behoort tot de mogelijkheden
– Heldere communicatie (zie ook reviews https://www.werkspot.nl/profiel/luchtenburg).

Prijzen

Ik kom graag langs om de werkzaamheden met u te bespreken. Ik heb geen vaste prijzen, omdat de prijs afhangt van de uit te voeren werkzaamheden, de oppervlakken, wat er nodig is en wat uw wensen zijn. Op de prijslijst geef ik wel een aantal richtprijzen.

Bij mij krijgt u wel een overzichtelijke uitgesplitste offerte en transparantie met betrekking tot de kosten als ook bij meerwerkkosten.

Als uw woning ouder is dan 2 jaar, geen 2e woning of zakelijk gebouw betreft komt hier nog 9% BTW bij. In alle andere gevallen 21%.